asadpur 22 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان من زیاد باکد نویسی آشنا نیستم . اما میخوام پیوند های سایتم مثل پیوندهای این سایت بشه. ممنون میشم راهنمای کنیدکه از چه کدی استفاده کنم و کجای این قالب بزارم که به صورت این سایت در بیاد با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان من زیاد باکد نویسی آشنا نیستم . اما میخوام پیوند های سایتم مثل پیوندهای این سایت بشه. ممنون میشم راهنمای کنیدکه از چه کدی استفاده کنم و کجای این قالب بزارم که به صورت این سایت در بیاد با تشکر فراوان با سلام دوست گرامی داخل این سایت معرفی شده که بخش پیوند وجود نداره! اما اگر منظور شما لوگو های در حال چرخش در سمت چپ سایت هست ماژولی برای این کار موجود هست که خواستید پیدا کنم بزارم براتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام دوست گرامی داخل این سایت معرفی شده که بخش پیوند وجود نداره! اما اگر منظور شما لوگو های در حال چرخش در سمت چپ سایت هست ماژولی برای این کار موجود هست که خواستید پیدا کنم بزارم براتون سلام دوست هزیز دقیقا منظورم همینه "یوندگاه" ممنون میشم ماژول رو معرفی کنید . با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر