3yed 13 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان من خیلی وقت بود دنبال حذف کپی رایت جومشاپینگ بودم راه حل رو پیدا کردم گفتم تو سایت بزارم بقیه هم استفاده کنند چون تو این سایت چیزی پیدا نکردم ودیدم چند نفر هم مشکل دارن . این کار در اصل کپی رایت رو پنهان میکنه حذف نمیکنه . تو این ادرس /components/com_jshopping/css/default.css دنبال خط : #mxcpr بگردید مقدار Display:block رو تغییر بدید به Display:none تمام. 8 واکنش ها : jafar007، mfarzaaneh، mahdi m و 5 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smhghiasi 1 ارسال شده در اسفند 92 با سلام لطفا بفرمائید تنظیم کد پرداخت و شماره حساب در افزونه زرین پال در جومشاپینگ کجاست ؟ چون من در ماژولهای پرداخت دیگر جاش را پیدا و تنظیم کردم اما در پرداخت زرین پال نشد من در قسمت تنظیمات و بعد پرداخت ها و بعد پی منت رفتم اما جایی که کد پرداخت را بگذارم پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید و در بخش مرتبط با سوالتون . قوانین...! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سید رضا شجاع رضوی 0 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) ایول کارت درسته خیلی دنبالش گشتم ولی الان درست شد. ویرایش شده فروردین 94 توسط رضا قاسمی لطفا از ارسال اسپم خودداری نموده و برای تشکر فقط از دکمه پسندیدم استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر