amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام عنوان های فرم تماس در سایت ریخته بهم لطفا راهنماییم کنید متشکرم http://www.borna-ind.com/en/contact-us http://www.borna-ind.com/fa/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام فرمهاتون رو مجدد ایجاد کنید اینکودینگ جداول مربوط به تماس با ما را در دیتابیس بررسی کنید درست باشند اگر با دو مورد بالا برطرف نشد به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام راه اول رو تست کردم نشد جداول مربوط به تماس با ما را در دیتابیس باید چطوری باشه من روی این هاست یه سایت دیگه هم داره که تماس با ما اون سایت مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود encoding جداول در دیتابیس باید utf_8_general_ci باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام جداول همه درست هستش مشکل رو پیدا کردم فقط راه حلشو نمیدونم مشکل از قالبه با تعویض قالب درست نشون داده میشه لطفاً راهنمایی کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به مسیرهای زیر بروید و بررسی کنید که ترجمه کدها به درستی صورت گرفته باشد language/en-GB/en-GB.com_contact.ini language/fa-IR/fa-IR.com_contact.ini ممکنه در برخی خطوط علامتی به اشتباه قرار گرفته یا کم و زیاد باشد یا کدها ترجمه نشده باشند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام آقای صفر علی ممنون اصلا این گزینه ها رو نداشت باید دستی اضافه کنیم دلیل نداشتنش هم بخاطر قالب بود چون تو قالب های دیگه درست کار میکرد 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر