sajadhashemlou 4 ارسال شده در دی 89 من هر قالبي با آرتيستر درست مي كنم زير منوهاش رو نشون نميده توي آرتيستر تنظم كردم كه نشون بده ولي نميده حالا چيكار كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود مشکل در منوی بالا است یا منو اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در دی 89 منوي بالا ممنون ميشم كمك كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سلام مدیریت ماژول> ویرایش منو مورد نظر > پارامترهای ماژول > همیشه زیرمنوها را نمایش بده > بله قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در دی 89 آقا حالا اگه قالب آرتیستر هنگام طراحی منو بالاییشم فعال کرده باشیم چطوری میشه یکاری کنیم که منو بالایی رو نشون بدیم ؟ مثلا من فقط میخوام صفحه اصلی ، تماس با ما ، و درباره ما که تو منو اصلی بوده رو نشون بدم اون بالا ! مثل صفحه اول joomina.ir که اون بالا گزینه های هست مثل "صفحه اصلی ، تماس با ما و افزونه های جوملا ولی نمیخوام زیر منوهاش نشون داده بشه تو منوی بالایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سلام ویرایش منو > پارمترهای ماژول >همیشه زیرمنوها را نمایش بده > روی خیر قرار بده یا یک منوی دیگه درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در دی 89 سلام ویرایش منو > پارمترهای ماژول >همیشه زیرمنوها را نمایش بده > روی خیر قرار بده یا یک منوی دیگه درست کنید خیر گذاشتم ولی منو بالا فعال نشد ! تنظیمات فعال سازیش چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در دی 89 كاري كه آقاي بختياري ميگه درسته من انجام دادم جوابم گرفتم حتما اشكال از قالبته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سلام آدرس سایت تون رو ارسال میکنید یه نگاه کنیم یا یه منو دیگه درست کنید براش زیر منو انتخاب نکن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtaba741 2 ارسال شده در بهمن 90 آقا مال من شد.ممنونم کارتون :thankyou:خیلی درسته :thankyou: www.samanclimb.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در بهمن 90 سلام خسته نباشید من یک قالب مثل این قالب میخوام http://osc.template-help.com/joomla_26189/ البته اون رو با آرتیستر طراحی کردم فقط در قسمت بالای این قالب که search داره نمیشه با آرتیستر من میخوام به قالب طراحی شده با آرتیستر یک سطر یا یه ستون اضافه کنم میشه کمی توضیح بدید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر