tobasms 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من اشتباهی یه افزونه رو حذف کردم که الان در سات تصاویر رو نمایش نمیده لطفا نام افزونه و اگر ممکن بود لینک دانلودش رو زحمت بکشید تا مشکل حل بشه اینم سایتی که منظورم هست http://langroudkhabar.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اصلا حضور ذهن ندارید چه افزونه ای را حذف کردید؟ مختص به نمایش تصویر بوده؟ پلاگین یا...؟ از چه طریق حذف کردید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 متاسفانه حضور ذهن ندارم از قسمت مدیریت و یکی از کامپوننت ها رو حذف کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود از افزونه های گالری استفاده میکردید؟ ار اس گالری یا فوکاگالری یا ... احتمالن یکی از این افزونه های گالری باید باشه طبق گفته شما البته می تونید بگید بک آپ رو برگردونند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود از افزونه های گالری استفاده میکردید؟ ار اس گالری یا فوکاگالری یا ... احتمالن یکی از این افزونه های گالری باید باشه طبق گفته شما البته می تونید بگید بک آپ رو برگردونند با تشکر از لطف همه دوستان مجبور به رستور هاست به هفته پیش کردم حالا دوباره باید اطلاعات رو وارد کنم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر