vahidabbasi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام از ماژول swmenu استفاده میکنم تا سایتم کامل لود نشه ماژول ابشاریم کار نمیکنه اگه توو یک مطلبم یه عکس با کیفیت بالا بذارم خیلی دردسرساز میشه تاعکس کامل لود نشه swmenu کار نمیکنه این خیلی بده اگه میشه کمک کنید این مشکل برطرف بشه آدرس سایت : www.iranbcs.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام swmenuمشکلی نداشت از یه مرورگر دیگه استفده کن بله عکس باکیفیت حجم آن سنگین است ودیر باز میشه بهتر عکس ها که در صفحه اصلی سایت میگذاری حچم آن را کمتر از 45kبگذاری تا سایت زودتر بارگذاری شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام swmenuمشکلی نداشت از یه مرورگر دیگه استفده کن بله عکس باکیفیت حجم آن سنگین است ودیر باز میشه بهتر عکس ها که در صفحه اصلی سایت میگذاری حچم آن را کمتر از 45kبگذاری تا سایت زودتر بارگذاری شود شما منظور من رو نفهمیدید من گفتم تا سایتم کامل لود نشه swmenu هم فعال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام تا جایی که یادمه شما از خیلی وقت پیش ها هم این مشکل رو داشتید من یه نگاه به سورس سایتتون انداختم حدس میزنم مشکل از خود swmenu هستش این منو ساز داخل تگ بادی ، اسکریپتی رو ایجاد میکنه که باعث میشه برخی از کدهای css تون تا زمانی که سایت بطور کامل لود نشده اجرا نشن از این تکنیک برای جلوگیری از ایجاد تداخل جی کوئری استفاده میشه swmenu سئوی چندان جالبی هم نداره چون منوها رو بصورت table میسازه و از کدهای اسکریپت زیادی هم استفاده میکنه بهتره از افزونه های دیگری استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 شما چه کامپوننتی رو پیشنهاد میکنید که جایگزین swmenu کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در لینک زیر از مجموعه های موجود منوی موردنظرتون رو انتخاب کنید http://archive.extensions.joomla.org/extensions/structure-a-navigation/menu-systems موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vahidabbasi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر