ashkan_gorg 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 من درلوکال چند سایت درست کردم به چه صورت میتونم به ومپ معرفی کنم که اسم سایت رو زدم بره تو سایت؟ مثلا:aa.com متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود اگر درست منظورتون رو متوجه شده باشم این کار شدنی نیست چون ومپ یک برنامه است که روی سرور هاستی قرار نداره و از localhost بهره میبره شما هم برای رفتن به سایت تون باید نام localhost و بعد نام پوشه رو صدا بزنی localhost/folder اگر جواب سوال تون این نبود یکمی بیشتر توضیح بدید 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 زمانی که من در سرور خودم از ومپ استفاده کنم و بخوام همزمان چند سایت را بالا بیاورم با استفاده از چند دامنه بایدچه تنظیماتی انجام دهم؟ با تشکر از جواب شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود اگر در سرور هاست می خواهید انجام بدید دیگه نیازی به ومپ نیست ومپ شبیه ساز هاست در ویندوز است منظورتون اینه که در یک هاست چندتا سایت بالا بیارید؟ با دامنه های مختلف؟ 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 درسته من سرور شخصی دارم که می خوام چندتا دامنه با سایت های مختلف را بالا بیارم اگه ومپ نصب نکنم از طریق iis این کار را انجام بدم باز به چه صورت به php myadmin اطلاعات را بفرسته و بخونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اگر ادمین سرور خودتان هستید میتوانید برای هر دامنه یک اکانت در سرور ایجاد و سایت هاتون را بیارید بالا اگر ادمین سرور خودتان نیستید و یک اکانت هاست دارید ابتدا dns های دامنه ها را روی سروری که ازش هاست دارید تنظیم نمایید و بعد توسط Addon Domains دامنه ها را در هاست اضافه کرده و برای هر یک دیتابیس جداگانه ایجاد کرده و سیستم های مدیریت محتواتون را برای هر یک از آنها نصب کنید... موفق باشید 2 واکنش ها : محمدحسین میری و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 من سرور شخصی دارم و فقط ومپ توش نصب کردم و dns ها رو ست کردم و زمانی که دامنه را میزنم و لوکال هاست سرورم میاد بالا حالا من نخوام اکتیودایرکتوری نصب کنم و از خود ومپ استفاده کنم و با داشتن چند دامنه بخوام چند سایت مختلف را بیارم بالا باید چکار کنم؟ مرسی از اینکه وقت میزارید جواب میدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر