misagh2 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام فایل کش چند روزی به شدت و بدون هیچ تغییری در سایت حجمش داره زیاد میشه چه مشکلی هست و باید چه کار بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام فایل کش چند روزی به شدت و بدون هیچ تغییری در سایت حجمش داره زیاد میشه چه مشکلی هست و باید چه کار بکنم؟ آدرس سایت: www.bazbarannews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام پوشه کش رو باز کنید ببینید چه مواردی کش میشوند موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 یک سری صفحه پی اچ پی در این فایل هست به شکل زیر 3bb38d4ab4b9d1c41fbc02601de9f903-cache-page-ff8d5026270faa011c133f835ac80587.php 3bb38d4ab4b9d1c41fbc02601de9f903-cache-page-ff96350032f59d63fd01a918b6a4dc57.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به قسمت تنظیمات کلی بروید و استفاده از کش را غیرفعال کنید سپس از منوی تعمیرات تمامی موارد کش شده و منقضی شده را حذف کنید حال وارد سایتتون بشید و صفحه را با Ctrl+F5 رفرش کنید باز به قسمت پاکسازی کشها مراجعه کنید اگر موردی ثبت شده بود یا از جانب یکی از افزونه هاتون هست یا اینکه قالبتون تنظیماتی داره که بطور مستقل کش رو استفاده میکنه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 من تمام افزونه هایی که جدیدا نصب کرده بودم را حذف کردم اما مشکل حل نشده چطور می تونم بفهمم مشکل از قالب یا نه راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 من فایل ارور هم آپلود میکنم اگر کسی کمکم کنه ممنون میشم error_log http://bazbarann.persiangig.com/document/New%20Text%20Document%20%283%29.txt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام لینکی که قرار دادید باز نمیشه برای تشخیص اینکه بدانید مشکل از قالب هست یا نه با قالب دیگری مثل قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : misagh2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 لینک تصحیح کردم http://bazbarann.persiangig.com/document/New%20Text%20Document%20%284%29.txt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 اگر ممکن یک نفر به من کمک کنه هر روز حجم هاستم داره افزایش پیدا میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام فایلی که ضمیمه کردید ارورهای ثبت شده در آن به این دلیل است که ادمین سرورتون تابع ini_set() را غیرفعال کرده بهتره با ادمین سرورتون تماس بگیرید و موضوع رو در میان بگذارید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : misagh2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر