nasimesaba101 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان. چندین روزه که دارم دنبال یه ماژول اسلایدر مطلب می گردم.اکثرا bt رو معرفی کردن.ولی این ماژول با قالب تابناک من مشکل داره. خواهشا اگه یه ماژول مشابه سراغ دارید معرفی کنید.خیلی گیرم 1 واکنش ها : ik2414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام دوست عزیز می توانید از ماژول infoslider استفاده کنید من خودم خیلی دنبال این ماژول می گشتم دانلود ماژول اسلاید خبری دمو امیدوارم به کارتون بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام دوست عزیز می توانید از ماژول infoslider استفاده کنید من خودم خیلی دنبال این ماژول می گشتم دانلود ماژول اسلاید خبری دمو امیدوارم به کارتون بیاد ممنون از توجتهون. اما من این رو هم تست کردم.این ماژول تصاویر رو به اندازه اصلی فراخوانی میکنه.اما من میخوام مثل بقیه اسلایدشوها، بهش ابعاد بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر