e601 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من جوملا 2.5 رو نصب کردم ولی مشکلی که دارم اینه که عبارت "جوملا فارسی 2.5 جومینا" در عنوان سایت ظاهر میشه ! چجوری میشه حذفش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوست عزیز. اگه امکانش هست یه دمو بزارید . اگه منظور شما عنوان بالای سایت ( مرورگر )هست باید برید قسمت منو ها / منوی اصلی / صفحه اصلی یا خانه رو انتخاب کنید ، در قسمت تنظیمات سمت چپ "انتخاب های نمایش صفحه" و بعد عنوان صفحه مرورگر رو تعغیر بدید 1 واکنش ها : e601 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
e601 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوست عزیز. اگه امکانش هست یه دمو بزارید . اگه منظور شما عنوان بالای سایت ( مرورگر )هست باید برید قسمت منو ها / منوی اصلی / صفحه اصلی یا خانه رو انتخاب کنید ، در قسمت تنظیمات سمت چپ "انتخاب های نمایش صفحه" و بعد عنوان صفحه مرورگر رو تعغیر بدید مشکل از همینجا بود دوست عزیز. با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر