asadpur 22 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان یه کمک فوری میخوام منو های سمت راست سایت من خیلی ساده هستش. میخوام منو ها شبیح منو های سمت راست این سایت بشه . ممنون میشم راهنمایم کنید سایت من سایت نمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود اگر css بلد باشید می تونید عین اون رو درست کنید می تونید تو سورس قالبش هم نگاهی بکنید. رنگ پس زمینه hover و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود اگر css بلد باشید می تونید عین اون رو درست کنید می تونید تو سورس قالبش هم نگاهی بکنید. رنگ پس زمینه hover و... درود آقا محمد حسین من سی اس اس بلد نیستم . روش دیگه ای نیست که بتونم یه چیز تو همون مایه ها درست کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 اگرمیتونی قالبت را بزار تا از طریق قالب وcss راهنمائیت بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود استخراج آموزش کد از صفحات وب رو بیابید و مشاهده کنید کدهای منوی اون سایت رو ببینید منظورم css اش هست بعد همون کدها رو می تونید پیاده سازی کنید ولی بازم باید سی اس اس حداقل آشنایی داشته باشید آموزش های تصویری جومینا هم می تونه کمک تون کنه افزونه های منوی آماده هم هست جستجو کنید 1 واکنش ها : asadpur نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر