M K 2 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان یکی از آشنایان ما سایتی داره که زمانی که جوملا 1.5 بود با جی تگ تا سه دقیق پس از انتشار مطلب در صفحه اول گوگل ایندکس میشد! اما پس از ارتقا به 2.5 کمی موضوع فرق کرد و تا چند روز و یا ساعت متغیر شد. اما الان باز هم ایندکس شدن به شدت کند شده است که واقعا نتایج زحمتشون رو هدر میده. از com_xmap هم استفاده میکنن حالا من دو سوال دارم : چکار کنه که مجدد سرعت ایندکسشون بالا بره ؟ و در مورد Priority توی اکسمپ یه توضبحب بدید ممنون میشم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام مواردی زیادی در این امر دخیل هستند! از جمله وبلاگی بودن وب سایت. معتبر بودن مطالب. و... به گوگل وبمستر برید و اونجا تنظیم کنید که ربوت ها سریعتر به وبسایت شما سر بزنند. فکر کنم 3 ماهه اول رایگان هست و بعد پولی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام بلاگی هستند مطالب نقشه سایت هم توی گوگل وبمستر ثبت است. اولویت .5 بیشتره توی اکسمپ یا 1 ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر