irannnnn 6 ارسال شده در فروردین 92 در عکس زیر که مشاهده میفرمایید و در کادرقرمز 1- گزینه "بیشتر" چیست؟ آیا پلاگین است یا ماژول و یا ...؟ و 2- منچطور میتوانم آن را به "ادامه مطلب" یا چیز دیگری تغییر بدهم چون قبلاادامه مطلب بود که نفهمیدم چطور عوض شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود نه فقط یه لینک ساده ست که یک عکس کنارش قرار میگیره همین. البته بنده ظاهری دیدم و گفتم دمو بذارید دقیق میشه گفت هر چند همون چیزیه که گفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در فروردین 92 سلام این جمله مربوط میشه به کاپوننت جی کامنت که به خاطر ترجمه بد به جای ادامه مطلب نوشته شده "بیشتر" که شما میتونید برید تو پوشه language==>fa-IR==>fa-Ir_com_jcomment.ini این جمله را از بیشتر به ادامه مطلب تغییر دهید کلا افزونه جی کامنت چندین ایراد تو ترجمه داره که من هربار نصب میکنم باید این ترجمه ها را تصحیح کنم به نظر من شما هم یه نگاه بهترجمه ها بیندازید مثلا نوشته 15 نظرات به جای 15 نظر 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در فروردین 92 دوستان میشه بفرمایید این آدرس language\fa-IR دقیقا باید از کجا برم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود این کار فقط می تونید نوشته رو تغیر بدید اگر به پلاگین "جی کامنت - محتوا" بروید و گزینه ادامه مطلب رو روی جوملا تنظیم کنید اون فایل هم در روت هاست تون یعنی جایی که بقیه فایل های جوملاتون هست بروید و در پوشه language دنبال فایلش بگردید. 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در فروردین 92 بنده از طریق پوشه fa-IR تغییر دادم منتهی در سایتم تغییری ایجاد نشد؟ آیا باید اطلاعات را به جوملا انتقال بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود دوتا احتمال داره یکی اینکه شما کاری که من در پست بالا گفتم رو انجام دادید در اون موقع دیگه ترجمه از فایل های جوملا گرفته میشه نه جی کامنت دو اینکه کش مرورگرتون رو پاک نکردید کش جوملا هم خالی کنید با مرورگر دیگه هم تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر