saeed_nba32 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام من با ویندوز 8 میخوام جوملا رو نصب کنم ولی این ارور همه جای صفحه هست Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in H:\xampp\htdocs\joomla\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 254 چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در فروردین 92 درود بر شما فکر نمی کنم از نسخه ویندوز باشه. تاریخ ویندوز را درست تنظیم کردید؟ 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 92 علی جان فکر کنم با روش زیر مشکل دوستمون حل بشه: فایل fa-IR.localise.php رو باز کنید در خط 67 کد زیر قرار دارد: public function calendar($format, $local = false) تغیر دهید: public function calendar($format, $local = false, $translate = true) 2 واکنش ها : علی موذنی و saeed_nba32 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_nba32 0 ارسال شده در فروردین 92 آمره ای، در تاریخ 17 Apr 2013 - 20:30 گفته است: علی جان فکر کنم با روش زیر مشکل دوستمون حل بشه: فایل fa-IR.localise.php رو باز کنید در خط 67 کد زیر قرار دارد: public function calendar($format, $local = false) تغیر دهید: public function calendar($format, $local = false, $translate = true) سلام دوباره به شما دوستاناول کلی تشکر کنم چون فکر نمیکردم اینقدر سریع جواب بگیرم دوم اینکه من این تغییر که گفتید دادم حالا یک ارور دیگه اومده: Notice: Trying to get property of non-object in E:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php on line 111 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_nba32 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام دوباره به شما دوستان اول کلی تشکر کنم چون فکر نمیکردم اینقدر سریع جواب بگیرم دوم اینکه من این تغییر که گفتید دادم حالا یک ارور دیگه اومده: Notice: Trying to get property of non-object in E:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php on line 111 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود از ومپ سرور نسخه 2.0 ان استفاده کنید. جستجو کنید برای دانلود قرار داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 نقل قول : دوم اینکه من این تغییر که گفتید دادم حالا یک ارور دیگه اومده:Notice: Trying to get property of non-object in E:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php on line 111 با سلام دوست عزیز ، چنانچه شما تاپیک زیر را مطالعه میکردید قادر به رفع هر دو خطا بودید http://forum.joomina.ir/topic/19482-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%80%D9%80%D9%80/ پیشنهاد میکنم حتما اون آموزش رو مطالعه کنید در مورد خطای دوم در سرفصل سوم آموزش توضیح دادم با اینکه چندین بار هم در داخل تالار راجع به این خطا راه حل را هم ارائه دادیم یکبار دیگر هم توضیح میدم برای رفع این خطا میبایست در قسمت مدیریت پلاگینها ، پلاگین content - joominapersaiannumber را فعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر