probing_online 15 ارسال شده در فروردین 92 سلام من یک بسته نصبی خارجی دارم می تونم جوملای فارسی جومینا رو روی اون نصب کنم که هم فارسی بشه هم اصلاحاتی که شما داشتین روش اعمال بشه ؟ راهش چیه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در فروردین 92 سلام من یک بسته نصبی خارجی دارم می تونم جوملای فارسی جومینا رو روی اون نصب کنم که هم فارسی بشه هم اصلاحاتی که شما داشتین روش اعمال بشه ؟ راهش چیه؟ ممنون درود بر شما شما باید اول بسته خود را نصب کنید و بعدا زبان فارسی را به آن اضافه کنید اگر مشکلی در سایت خود نداشتید، در نهایت می توانید جوملای دلخواه را از سایت دلخواه دانلود کنید و بر روی جوملای نصب شده اکسترکت کنید و پوشه اینستال را حذف کنید 1 واکنش ها : dashtchy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در فروردین 92 مشکلی پیش نمیاد ؟ وقتی جوملای فارسی رو روی بسته نصبی اکسترکت کنم به هم نمی ریزه ؟ برای افزونه ها مشکلی پیش نمیاد ؟ فارسی می شه ؟ 1 واکنش ها : dashtchy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود از طریق نصب از پوشه نصب کنید( آموزشش هم هست ) جستجو کنید مشکلی پیش نخواهد آمد. 1 واکنش ها : dashtchy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود از طریق نصب از پوشه نصب کنید( آموزشش هم هست ) جستجو کنید مشکلی پیش نخواهد آمد. سلام من چیزی پیدا نکردم میشه بیشتر توضیح بدین ؟ 1 واکنش ها : dashtchy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام و ممنون من چیزی پیدا نکردم میشه بیشتر توضیح بدین ؟ 1 واکنش ها : dashtchy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در مورد فارسی سازی یک جوملای لاتین ، فقط از دو راه قادر به اینکار هستید : 1 - نصب بسته فارسی ساز 2 - نصب بسته بروزرسانی جوملای جومینــــــا اکسترکت کردن در جوملا 2.5 فقط در موردی استفاده میشه که به فرض برخی از فایلهای جوملاتون مشکلی رو داشته باشند در اینصورت میبایست بسته ای را اکسترکت کنید که هم ورژن و هم زبان با نسخه فعلی جوملاتون باشه حال اگر ورژن بسته نصبیتون 2.5.8 یا پایینتر میباشد روش دوم توصیه میشه در مورد نصب از پوشه هم کافیه که بسته را در پوشه ای واقع در پوشه tmp اکسترکت کنید و سپس به مدیریت افزونه ها بروید و در سربرگ نصب ، آدرس پوشه را وارد کنید و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام آقای صفرعلی ممنون از پاسختون بسته نصبی من 2.5.9 هستش الان بهترین راه برای اینکه فارسیش کنم و تغییرات جوملای جومینا روش اعمال بشه چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بسته فارسی ساز رو از سایت دانلود و مثل یک افزونه نصبش کنید اگر تو سایت نبود از joomlacode هم می تونید دانلود کنید 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 کجا باید سرچ کنم ؟ چی رو باید سرچ کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنون حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر