mohsensoltan 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام من ماژول کا2 را نصب کردم تو قالب جوملا1.5 نیوز ولی برای ارسال مطلب جدید وقتی کلیک میکنم انتخاب مجموعه میخواد که وقتی رو فایل کشویی میرم مجموعهای که رو سایت هست را به من نشون نمیده ممکنه راهنمایی کنید با تشکر و من مبتدی هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در فروردین 92 خب کامپوننت کی2 مجموعه هاش جدا از جوملا هست و باید از اول تو کی2 مجموعه ایجاد کنید 1 واکنش ها : mohsensoltan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsensoltan 0 ارسال شده در فروردین 92 خب کامپوننت کی2 مجموعه هاش جدا از جوملا هست و باید از اول تو کی2 مجموعه ایجاد کنید تشکر بابت راهنمایی حالا نمیتونم از فیلد های افزودنی استفاده کنم این قسمتو حالا چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در فروردین 92 منظورتونو نفهمیدم در ضمن برای تشکر بجای ارسال پیام خصوصی بهتره از دکمه ی پسندیدم در کنار پست شخص استفاده کنید 1 واکنش ها : mohsensoltan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsensoltan 0 ارسال شده در فروردین 92 منظورتونو نفهمیدم در ضمن برای تشکر بجای ارسال پیام خصوصی بهتره از دکمه ی پسندیدم در کنار پست شخص استفاده کنید عزیزم من وقتی میخوام یک آگهی بفرستم تو گزینه انتخاب مجموعه و تصویر رو اکی میکنم تو همان جا فیلد های افزودنی داره که میگه برای این گروه فیلد های افزودنی تعریف نشده که نمیدونم برای گروه هام چطور تعریف کنم منظورتونو نفهمیدم در ضمن برای تشکر بجای ارسال پیام خصوصی بهتره از دکمه ی پسندیدم در کنار پست شخص استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در فروردین 92 دوست عزیز شما بهتره از وبسایت زیر آموزش کامل کی2 رو بخونید http://www.cmsfarsi.net/k2-learning/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر