mobtadi 2 ارسال شده در فروردین 92 با سلام.من یه فرم ثبت نام توی سایتم دارم (فرم ثبت نام کاریابی)و میخوام کسایی بتونن ثبت نام کنن که اول حق عضویت در سایت رو داده باشن.افزونه ای هست که برای حق عضویت به درگاه بانک ملت متصل بشه و کاربر بعد ازپرداخت حق عضویت و عضو شدن تو سایت به صفحه ثبت نام اصلی(فرم ثبت نامکاریابی) هدایت بشه؟؟؟با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام میتونید از rsmembership استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mobtadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در فروردین 92 با سلام میتونید از rsmembership استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق با تشکر ولی فکر کنم rsmembership به درگاه زرین پال متصل میشه فقط و من برای درگاه بانک ملت میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در گوگل جستجو کنید پلاگینش موجوده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در گوگل جستجو کنید پلاگینش موجوده موفق و پیروز باشید یا حق با سلام و تشکر. یعنی اگه اون پلاگین رو نصب کنم میتونم rsmembership رو به درگاه بانک ملت متصل کنم؟ و میشه بگید که دقیقا دنبال چه پلاگینی باید تو گوگل بگردم؟منظورم اسمشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود من برای شما جستجو کردم : https://www.google.com/search?q=%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86+%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D9%85%D9%84%D8%AA+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+rsmembership&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb 1 واکنش ها : mobtadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر