saghazadeh 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام من برای رفع مشگل پیغام خطا در ابتدای نصب جوملا مجبور شدم از wamp استفاده کنم. اما apachi اجرا نمیشود و پیغام میدهد که پورت 80 مشغول است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود حتمن برنامه نصبه که پورت 80 رو اشغال کرده مثلا ویژال استادیو اگر برنامه ها بستید و نشد حل مشکل ومپ با ویندوز 7 یا 8 یا اکس پی رو سرچ کنید و طبق اون عمل کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام اگر از نرم افزارهای سرورمجازی دیگری هم استفاده میکنید آنها را Uninstall کنید یکبار هم سیستمتون رو ریستارت کنید اگر باز جواب نداد بصورت زیر عمل کنید از منوی Apache گزینه Service و سپس Remove Service را انتخاب کنید و مجددا در همین منو گزینه Install Service را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر