iman4web 0 ارسال شده در فروردین 92 من ميخوام يك فرم بسازم و روي سايت خودم بزارم كه يوزر و پسورد پنل پيامك ايرانيان رو بزنم و وارد پنل پيامكم بشم آيا امكان داره ؟ بجاي ورود به اين صفحه از سايت خودم مستقيم وارد پنلم بشم www.ir-payamak.net نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 سلام می تونید با استفاده از iframe می تونید ادرس صفحه ورود رو در سایت خودتون بارگذاری کنید وگرنه باید برای اینکار یک افزونه طراحی بشه که البته باید با هماهنگی پیامک ایرانیان باشه تا بتونه به دیتابیس اون سایت ارتباط متصل بشه 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در فروردین 92 از iframe نیمخوام استفاده کنم. افزونه هم نبود موردی نداره. یک صفحه php ساده که فقط 2 تا پارامتر رو پاس بده به اون صفحه لاگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 آخه برادر من همون دو تا پارامتر باید با دیتابیس پیامک ایرانیان ارتباط برقرار کنه تا کاربر رو تشخیص بده جواب سئوال شما دست اقای ستار رضایی هستش با ایشون تماس بگیرید حتما کمک تون میکنن 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 92 با سلام مرتضی جان مدیر پیامک تغییر پیدا کرده فعلا من در خدمت دوستان هستم دوست عزیز این کار از جانب ما امکان پذیر نیست موفق باشید یا حق 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر