ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 89 سلام من اشتباها فایل index سایت رو پاک کردم الان نمیدونم چیکار کنم؟ بک آپ هم ندارم اگه میشه زودتر جواب بدین چیکار میتونم بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام اگه نمونه ی از قالب رو نداشته باشید باید بیخیالش بشین ... - تا جای که یادمه از قالب های جومینا استفاده کرده بودید ... همون قالب رو دانلود کنید و فقط فایل index.php رو دوباره تو دایرکتوری تم موردنظر آپ کنید موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 89 منظورم فایل index خود جوملاست نه قالب :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 سلام و درود این فایل رو از پک جوملا بردارید و جایگزین کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز از ورژن های فعلی جوملا که روی سیستم دارید یه دونه ایندکس توی هاست آپلود کنید مشکل حل میشه اگر هم ندارین بگین تا براتون آپ کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 89 [align=center]با تشکر از persians و Mr shamsi و tanha_to0 فایل index رو فرستادم و درست شد ممنون :thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر