seied 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام من از کامپونتjsg_joomlatags_1.3.0برای برچسب های سایتم استفاده میکنماما با یک مشکلی برخورد کردم و اون این هست کهاین کامپونت روی لوکال به خوبی جواب داده ولی روی سایتمدر صفحه داخلی بر چسب ها نشون داده نمیشه و موندم چیکار کنمالبته در یک سایت خارجی دیدم نوشته بود این مشکل برای کامپونتcom_contentهست و زیاد متوجه نشدم دقیق منظور رو چی میگهاگر کسی اطلاع داره لطف کنه کمکم کنه..........................شایان ذکر هست پلاگین های شبکه اجتماعی و اندازه فونت هم تو ادامه مطلبم نشون داده نمیشه ولی کامپونت نظرات به دروستی کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام اگر از بسته نصبی خاصی استفاده میکنید و بنا به گفته خودتون ممکنه که در پوشه com_content تغییراتی ایجاد شده باشد با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید ببینید مشکل پابرجاست یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seied 0 ارسال شده در فروردین 92 یا حق سلام اقا مصطفی ممنون از پاسخگوی حضرت عالی بله از بسته نصبی خاص استفاده میکنم و نمایش داده نمیشه و طراحم الان خارج از کشور هست و دسترسی بهش ندارم من میخوام پائین مطلب و اخبارم :پلاگین شبکه اجتماعی(اشتراک گذاری) و بر چسب ها نمایش داد بشه ایااطلاع دارید باید از چه کدی یا phpاستفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال پست اسپم پرهیز کنید ! شما پاسخ سوال بنده را ندادید . عرض کردم با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید که مشخص شه ایراد از قالبه یا از افزونه که پاسخی ندادید اگر مشکل از قالبتون باشه و پوشه com_content سفارشی شده باشه در اینصورت در پوشه قالبتون یک پوشه به نام html باید باشه که درون اون پوشه ای به نام com_content قرار داره اگر این پوشه موجود است بهتره به جای حذف ، تغییر نام بدید و نتیجه را ببینید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seied 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام رو قالب پیش فرض جوملا هم قرار میدم دروست نمیشه ولی زمانی که com_content رو در اسکریپ عوض میکنم وفایل اصلی کامپونت خود جوملا رو نصب میکنم دروست میشه اما اینجا چند مشکل دارم یک اینکه طراحی که برای ادامه مطلب توسط طراحم انجام شده دیگه وجود نداره دوم طرحی که من خواهانش هستم هم در قالب خودم و هم در قالب پیش فرض دیگه وجود نداره ................. من فقط میخواهم با همین طرح بندی که شده فقط پائین مطالبم .پلاگین برچسب ها واشتراکگذاری نشون داده بشه .فکر میکنم توطراحی کدی که برای نمایش این پلاگین ها هست حذف شده البته در صفحه اصلی نمایش داده میشه فقط صفحه ادامه مطلب این جریان مشاهده نمیشه . شما اطلاع دارید باید از چه کدی برای نمایش پلاگین برچسب ها واشتراک گزاری در ادامه مطلب استفاده کنم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر