m-mehdipoor 1 ارسال شده در فروردین 92 سلام بنده قصد ایجاد یک سایت برای یک شرکتی را دارم که کل هدف این سایت، پر کردن فرمی توسط کارمندان، اعم از کارهای انجام شده و میزان ساعت و ... است فرم باید موارد مثل توضیحات و انواع مختلف فیلد ها را دارا باشد در نهایت در قسمت مدیریت به تفکیک هر کاربر ( با کلیک کردن روی نام کاربر ) لیست فرم های پر شده ی ایشان قابل رویت باشد و همینطور مدیر و کاربر بتواند در جایی میزان واریزی را مشاهده کند نزدیک ترین افزونه ی جوملا به این هدف من به نظر دوستان چیست و یا اصلا این کار با جوملا ممکن است؟ ممنون 1 واکنش ها : dashtchy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-mehdipoor 1 ارسال شده در فروردین 92 دوستان کسی اطلاعی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود rsform pro تمام خواسته هاتون رو بر آورده میکنه البته این نسخه ای که گفتم (pro) تجاریه باید از سایت های وارز دنبالش بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر