seied 0 ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) سال نو مبارک باشهمن برای اسلاید خبرم از ماژولGlobal Newsاستفاده میکردم و فقط بخش و مجموعه رو انتخاب میکردم و نمایش داده میشدحالا میخوام از ماژولmod_vtem_slidesدارم استفاده میکنمولی یک مشکل داره .بخش و مجموعه رو انتخاب میکنم خبرم رو نشون نمیده مگراینکه سرمقاله (صفحه اصلی) رو تیک بزنم و فعال کنم که در اینصورت خبرم همدر موقعیت ماژول و هم در صفحه نشون داده میشه چیکار باید بکنم که فقط بابخش و مجموعه هماهنگ باشه و دیگه به تیک سرمقاله نیازی نداشته باشهممنون میشم یکی کمک کنه ویرایش شده فروردین 92 توسط مصطفی صفرعلی در هنگام طرح سوالاتتون بخش مناسبی را انتخاب کنید . قوانین...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام ابتدا در قسمت data source تعیین کنید که میخواهید مطالب از کدام بخش فراخوانی شوند مثلا اگر میخواهید از مطالبی که توسط هسته جوملا تهیه شده نمایش بدید گزینه joomla contents را انتخاب کنید بعد در سربرگ joomla contents گزینه اول رو روی show قرار بدید که فکر کنم مشکلتون هم روی همین گزینه است گزینه بعدی رو روی inclusive قرار بدید بعد از کادر پایینی مجموعه هاتون رو انتخاب کنید . اگر میخواهید زیرمجموعه ها هم فراخوانی بشن در گزینه بعدی include را انتخاب کنید در گزینه بعدی عمق مجموعه را تعیین کنید و سایر گزینه ها رو هم بر حسب نیازتون تعیین کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : seied نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر