alirezan28 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام به دوستان من برنامه جوملا دانلود کردم و لوکال هاست اجراش کردم، طبق کتابی که در سایت لطف کردید و گذاشتید اما بعداز مرحله چهار که دکمه ادامه رو میزنم به این شکل میشه و مرحله بعدی نمیره مرسی اگه بگین که باید چیکار کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در فروردین 92 درود بر شما کش مرورگر را پاک کنید در برخی موارد مرورگر شما بروز نیست و از شما گویا تاریخ را ایراد میگیره به همین خاطر فکر می کنم ساعت سیستم خودتون را تنظیم کنید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezan28 0 ارسال شده در فروردین 92 ساعت و تاریخ درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود از ومپ سرور 2.0 استفاده کنید. 2 واکنش ها : alirezan28 و علی موذنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezan28 0 ارسال شده در فروردین 92 مرسی ومپ سرور 2.2 رو نصب کردم مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر