ali110haji 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام، چطوری میشه یه ماژول رو پاپ آپ کرد.. یعنی با کلیک رو متن یا عکس، داخل پنجره پاپ آپ یه ماژول لود بشه فوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود بسته به نیازتون میتونید دانلود کنید کمی بگردید: http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes 1 واکنش ها : ali110haji نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali110haji 0 ارسال شده در فروردین 92 من همه اونها رو امتحان کردم نشد که نشد، اونایی که میشد تجاریه راه حلی وجود نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 اون تجاری ها رو باید خریداری کنید یا در گوگل به دنبال سایت هایی باشید که بطور رایگان قرار می دهند 1 واکنش ها : ali110haji نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali110haji 0 ارسال شده در فروردین 92 باور کنید اینقدر گشتم خسته شدم تو فیلم آموزشی پاپ کردن جومینا یه چیزایی گفته شده اما من هر کاری میکنم به جای اینکه داخل پاپ آپ ماژول رو نمایش بده در عوض مطلب دارای ماژول رو نمایش میده، مشکلم اینه میخوام داخل پاپ آپ فقط ماژول رو نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 ببینید یه راهی رو خدمت تون عرض میکنم : شما یه پلاگینی که محتوی رو نمایش بده رو انتخاب کنید و نصبش کنید بعد پلاگین module any where رو پیدا و نصب کنید. کار این ماژول اینه که یک ماژول رو درون محتوی میاره وقتی شما ماژول مورد نظر تون وارد محتوی کنید و همون محتوی رو درون پاپ آپ کنید همه چی حل میشه 2 واکنش ها : ali110haji و sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali110haji 0 ارسال شده در فروردین 92 منظورتون رو از پلاگین نشان دهنده محتوا رو متوجه نمیشم من ماژول رو داخل مطلب توسط اون پلاگین میارم و آدرس اون مطلب رو تو ماژول روی عکس پاپ آپ میکنم، ولی موقعی که توی سایت روی عکس کلید میکنم، مطلب که داخلش ماژول هست پاپ آپ لود میشه اما من میخوام فقط خود ماژول لود بشه نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 92 درود بر شما اگر قصد پا آپ کردن ماژول ها رو دارید میتونید از ویرایشگر Jce استفاده کنید! شما ابتدا این ویرایشگر رو نصب کنیید و به صورت پیشفرض قرار بدید. سپس پلاگین JceMediBox رو نصب کنید. یه پلاگین دیگه ای هم هست به نام Modules Anywhere در جومینا به نام پلاگین درج ماژول در مطلب منتشر شده. بعد از اینکه این 2 پلاگین رو نصب کرید از فعال بودن اون مطمئن باشید بعد از اینکه پلاگین درج ماژول در مطلب زو نصب کردید در انتهای ویرایشگرتون دکمه ای میاد. شما یک مطلب جدید ایجاد کنید بعد توسط این پلاگین ماژول رو درونش فراخوانی کنید.و مطلب رو منتشر شده قرار بدید. بعد از اینکارها یک ماژول ایجاد کنید(میتونید تصویر توش قرار بدید و...)و اون تصویر رو لیک کنید به مطلبی که توش ماژول رو درج کردید. البته این نوع لیک کردن رو باید بلد باشید که آموزشش تو جومینا هست. 3 واکنش ها : محمدحسین میری، ali110haji و goldenboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali110haji 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام، من دقیقا همین کار رو میکنم منتها وقتی روی عکس کلیک میکنیم ، داخل پنجره پاپ آپ ، اون مطلب رو همراه ماژول(کل اون صفحه با منو و ...) نشون میده، ولی من میخوام وقتی روی عکس کلیک میکنیم "فقط ماژول" مورد نظر نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مرداد 92 منم دقیقا همین مشکل رو دارم کسی میدونه چیکار باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر