hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام من قصد دارم یک سایت جوملای چند زبانه چوملای 2.5 درست کنمالان یک مشکل دارم با لوگو وقتی روی زبان فارسی کلید می کنم یا انگلیسی موقعیت لوگوعوض می شه ولی همان لوگوی که برای جوملای انگلیسی قرار دادمبرای فارسی هم نمایش داده میشه حالا سوالماینه چه طور می توانم دو تا لوگی متفاوت فرا خوانی کنم با توجه به انتخاب زبان لوگوی متناسب با اون زباننمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 سلام می تونید لوگو رو بصورت یک ماژول دستی در موقعیت لوگو قرار بدید اگر لوگو در خود قالب هستش خودتون همونجا یک موقعیت ایجاد کنید اینطوری می تونید برای هر زبان یک لوگوی جدا ایجاد کنید 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 اگر لوگو در خود قالب هستش خودتون همونجا یک موقعیت ایجاد کنید اینطوری می تونید برای هر زبان یک لوگوی جدا ایجاد کنید ممنون دوست عزیز قالب من http://demo.joomshaper.com/joomla25/mybiz/ چه طورتوش یک موقعیت جدید ایچاد کنم برای لوگوی فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 جایی که کدهای مربوط به نمایش عکس لوگو هست رو در ایندکس قالب پیدا کنید بجاش کد زیر بذارید <jdoc:include type="modules" name="logo"/> با این کد یک موقعیت بنام لوگو به قالبتون اضافه میشه حالا دو تا ماژول برای دو تا لوگو بصورت دستی ایجاد کنید یکی رو برای زبان فارسی و دیگری رو برای انگلیسی در موقعیت جدید منتشر کنید 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 من تو فایل style.cssو فایل index.php دنبال لوگو گشتم متن شما را جایگزین کردم ولی متاسفانه لوگوی که تو ماژول اورده بودم فراخوانی نشد style.css body.bg{background:#196b8e url(../../images/styles/style1/main-bg.gif) repeat-x} a{text-decoration:none;color:#5da5df;} a:hover,a:active,a:focus{text-decoration:none;color:#006fa0;} .main-bg{background: #f1f1f1;} #header{background:#fff url(../../images/styles/style1/header-bg.gif) repeat-x 0 100%;} a#logo{background:url(../../images/styles/style1/logo.png) no-repeat 0 50%;} index.php <?php $helix->addFeature('toppanel'); ?> <div class="sp-inner clearfix"> <div id="header" class="clearfix"> <?php $helix->addFeature('logo') /*--- Add logo ---*/?> <?php $helix->addFeature('fontsizer') /*--- Font resizer ---*/?> <?php if ($helix->countModules('top-menu')) { /*--- Share Module ---*/?> اگر منظورتان از اینکس جای دیگه هست ممنون می شوم بگین و یا اگرهمین دو جا منظورتان بود من کد ها را گذاشتم حالا کجای کار اشتباه رفتم ممنون می شوم راهنمایی بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 دوستان راهنمایی می کنند برای تغییر لوگو متناسب با زبان چه کار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام قالبهای جوم شیپر از فریم ورک خاص خودش استفاده میکنه بنابراین شما با اون کد نتیجه نمیگیرید و موقعیت ایجاد نمیشه از اون کد میتونید برای ایجاد موقعیت براساس فریم ورک پیشفرض جوملا استفاده کنید شما اگر در بین فایلهای php قالب کمی به ساختار کدها دقت کنید متوجه میشید که چطور میتونید برای موقعیت جدید کدنویسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : hamid80 و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 ممنون جناب صفر علی حالا ممنون می شوم با توجه به راهنمایی که کردین چه طور می شه موقعیت جدید را ایجاد کرد منظورتان از شما اگر در بین فایلهای php قالب کمی به ساختار کدها دقت کنید متوجه میشید که چطور میتونید برای موقعیت جدید کدنویسی کنید می شه یک مثال بزنید بیشتر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 دوستان راهنمایی می کنند برای انجام این کار باید چی کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 دوستان ممنون می شوم راهنمایی بکنند برای ایجاد موقعیت جدید تو قالب چی کار باید کرد البته در جای که مد نظرم هست البته من یک سری کارها کردم ولی جواب نداده هنوز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام دوست عزیز ، صبور باشید و اسپم ندید لینک زیر را ببینید http://demo.joomshaper.com/joomla25/mybiz/index.php/explore/features/module-positions همانطور که میبینید بالای قسمت جستجو ، تعداد 6 موقعیت قرار دارد که میتونید از همون ها استفاده کنید برای اینکه قسمت logo نمایش داده نشه کد زیر را به انتهای فایل CSS قالبتون اضافه کنید #logo { background-size: 0 !important;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 ممنون لوگو نمایش داده نمی شه ولی حالا اگر بخواهم لوگو بر اسا زبان قرار بدم باید چی کار کنم مثلا بیام ماژل html دستی بسازم برای لوگو یا کار دیگه یا کدی را به قالب اضافه بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام یه ماژول html دستی ایجاد کنید و لوگوتون رو داخلش قرار بدید بعد تو تنظیمات اون ماژول تو فیلد زبان تعیین کنید که برای چه زبانی یا تمام زبانها نمایش داده بشه اگر میخواهید برای هر زبان لوگوی متفاوت داشته باشید میتونید دو تا ماژول ایجاد کنید و هر کدام را به یک زبان اختصاص بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 ممنون ولی موقعیت ماژول کجا بگذارم که تو محل logo نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود در قالب شما امکان داره موقعیت لوگو رو هر چی نام گذاری کرده باشند برای اینکه زودتر بفهمید به اخر ادرس سایت تون عبارت /?tp=1 را بنویسید به این صورت : yourdomai.com/?tp=1 بعد موقعیت ها رو پیدا کرده و قرار دهید 2 واکنش ها : hamid80 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 متاسفانه جای نداره برای قرار دادن لوگو من همین می خواهم که یک موقعیت جدید در محل لوگو ایجاد کنم و لوگو را با توجه به زبان عوض کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود آموزش ایجاد موقعیت جدید در قالب موجوده لطفن جستجو کنید 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 ممنون جستجو کردم ولی متاسفانه تو موقعیت که من می خواهم نمایش داده نمی شه ممنون می شوم که دوستان راهنمایی بکنند برای انجام این کار باید چی کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 دوست عزیز د نکردید دیگه ماها بارها توضیح دادیم برای دوستان دیگر فقط کافی بود تو گوگل سرچ می زدید مثلا من برای شما تو گوگل جستجو کردم نتیجه ها رو ببینید : https://www.google.com/search?q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA+%D8%AF%D8%B1+%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8+%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7+%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb#hl=en&client=firefox-a&hs=2du&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&channel=fflb&sclient=psy-ab&q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA+%D8%AF%D8%B1+%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8+%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7&oq=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA+%D8%AF%D8%B1+%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8+%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7&gs_l=serp.3...92946.93097.1.93269.2.2.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1c.1.8.serp.p62NiwndDLs&psj=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44770516,d.ZGU&fp=5fbb19cdac8bb820&biw=1360&bih=552 البته تو انجمن آموزش هست ولی بنده کمی عجله دارم تو گوگل سرچ کردم :| 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 خوب منم طبق همین اموزش ها رفتم جلو ولی تو فایل index.php قالب موقعیت ها را این طور ایجاد کرده امده calss تعریف کرده و غیرهولی من یک مشکلی هم که دارم دقیقا وقتی موقعیتی را اضافه می کنم تو جای مد نظرش نمایش داده نمیشه یعنی موقعیت لوگو ممنون می شوم راهنمایی بکنید که دقیقا از چه کدی استفاده بکنم و این کد کجا قرارش بدم <?php if($this->countModules('test')) : ?> <div id="test"> <jdoc:include type="modules" name="test" style="xhtml" /> </div> <?php endif; ?> <!--Module Position slides--> <?php if($helix->countModules('slides')) { /*--- Slideshow module ---*/?> <div id="slides" class="sp-inner clearfix"> <jdoc:include type="modules" name="slides" /> </div> <?php } ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در فروردین 92 دوستان راهنمایی می کنند برای تغییرات باید چی کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود اینکه جای خودش قرار نمیگره به دانش css شما بر میگرده که بتوانید دایو رو درست جایی که باید باشد قرار بدید. 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر