shervin63 2 ارسال شده در فروردین 92 با عرض سلام خدمت دوستانمن یه مشکلی با پخش فیلم در سایت دارم و اون اینه که حالا چه از طریق ویرایشگر خود جوملا2.5 فیلم رو می ذارم یا از طریق ماژول ها و پلاگین های دیگهمشکل اینه که اول همه ی فیلم رو داخل خودش دانلود و یا به قولی بافر می کنه و بعد پخش می کنهدر حالی که من میخوام مثلا سی ثانیه یا ده یا پنج ثانیه رو بافر کنه بعد پخش کنه و بعد دوباره برای بقیه اش این کار رو انجام بدهچه جوری و یا با چی میشه این مشکل رو حل کرد ؟؟؟؟؟آخه خیلی ضایع استهر جا دیدیم اینجوری بوده نمی دونم این چرا این بازی رو در میارهممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 سلام شما از چه افزونه هایی استفاده کردید؟ میشه ادرس بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در فروردین 92 سلام شما از چه افزونه هایی استفاده کردید؟ میشه ادرس بدید از تمام افزونه های رایگانی که در جوملا جهانی برای پخش فیلم وجود داره و قبل از همه اونها از خود پخش کننده ی جوملا 2.5 همشون خوب پخش می کنن حتی با خود جوملا هم مشکلی ندارم فقط مشکل اینه که مثلا اگر یه فیلم چهل مگ باشه اول چهل مگ رو یه جا بارگذاری می کنه و بعد پخش می کنه در صورتی که من میخوام مثلا پونصد کیلوبایت یا یه مگ رو بارگذاری کنه و بعد پخش کنه میخوام ببینم این قضیه از کجا و چطوری میشه تنظیم کرد ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر