دهکده آی تی 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام ب همگی یه پلاگین حفاظتی نصب کردم ] رفتک ک فعالش کنم , گرفتم همهغیرفعال ها رو فعال کردم الان هم سایت م بالا نمیاد ای ارور رو میده Fatal error: Class 'JParameter' not found in /home2/dataserc/public_html/plugins/system/feedbackform4joomla/feedbackform4joomla.php on line 28 الان چطور باید درست ش کنم ممنون ک راهنماییم میکنید سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود شما وارد دیتابیس جوملا تون شوید به جدول extensions بروید پلاگینی با نام feedbackform4joomla یا همچین چیزی , باید گزینه edit که به شکل مداد است رو بزنید جدول جلوی published رو از 1 به 0 تغیر بدید 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در فروردین 92 ممنون از راهنمایی تون , فقط بعد از انتخاب edit جدولی نمیاد وارد یه صفحه جدید میشه که فقط کد نوشته شده توی این کدها هم publishd رو هم پیدا نکردمll درود شما وارد دیتابیس جوملا تون شوید به جدول extensions بروید پلاگینی با نام feedbackform4joomla یا همچین چیزی , باید گزینه edit که به شکل مداد است رو بزنید جدول جلوی published رو از 1 به 0 تغیر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در فروردین 92 ممنون از راهنمایی تون , فقط بعد از انتخاب edit جدولی نمیاد وارد یه صفحه جدید میشه که فقط کد نوشته شده توی این کدها هم publishd رو هم پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 اطلاعات هاست تون رو برای جناب فرخزادیان ارسال کردید که یه نگاهی بندازند؟ لطفن با مدیران همکاری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در فروردین 92 سلا م نه , نفرستادم / نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در فروردین 92 به جز فرستادن اطلاعات راه دیگه ای نیست ؟؟ برا فعال و غیر فعال کردن پلاگین باید در صفحه کد ها به دنبال صفر و یک باشیم ؟؟ ممنون ک راهنمایی میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود ببینید حداقل یه عکس تهیه کنید تا شاید بشه راهنمایی کرد تا جایی که حرف های ما درست نبود یه عکس بگیرید و نشون بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام مهندس بعد از انتخاب ویرایش در این صفحه وارد این صفحه میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 92 درود بر شما مهندس میری گفتند وارد دیتابیس بشید نه پوشه پلاگین ها...! وارد هاست که شدید.به phpmyadmin برید.سپس دینابیس جوملا رو انخاب کنید. بعد از انتخاب دیتابیستون وارد جدول extensions بشید.بعد کارایی که در پست 2 گفته شده رو انجام بدید موفق باشید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در فروردین 92 ممنون مهندس , ولی feadbackform joomla رو پیدا نکردم از جدول اینم عکس ممنون میشم ک کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 همون صفحه در اخر صفحه تمام افزونه ها صفحه بندی شدند حداقل 4 یا 5 صفحه است در تمام اونا بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در فروردین 92 ممنون ک زود زود جواب میدین باز هم feedbackform4joomla تبود ولی feed خالی است چ کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست و ادمین جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر