saeed55555 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام من در سایتم وقتی جستجو می کنم نتایج جستجو در زیر خبر ها و در پایین صفحه نشون داده میشه. میخوام وقتی کلمه ای رو جستجو می کنم در صفحه ای جدید نمایش بده. میشه راهنمایی کنید چطور میشه این کار رو انجام داد؟ آدرس سایت: http://www.sobhegonabad.com با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام میتونید به جای ماژول از منوی جستجو استفاده کنید و در تنظیمات آن تعیین کنید که منو در صفحه جدید باز شود موفق و پیروز باشیید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed55555 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام میتونید به جای ماژول از منوی جستجو استفاده کنید و در تنظیمات آن تعیین کنید که منو در صفحه جدید باز شود موفق و پیروز باشیید یا حق با عرض شرمندگی که این سوال رو می پرسم. میشه راهنمایی کنید چطوری باید این کار رو کنم؟ مگه منوی جستجو داخل یه موقعیت می تونه بیاد؟ منوی جستجو چطور می تونه جایگزین ماژول جستجو شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود ببینید چون نتیجه جستجو در قسمت content نمایش داده میشه و شما از ماژول خبری استفاده میکنید پس content حذف میشه و جستجو میاد ولی ماژولها نا پدید نخواهند شد اگر شما از منو جستجو استفاده کنید و در قسمت ماژولها , ماژولهایی که میخواین در صفحه جستجو نباشند رو از قسمت "اختصاص به منو" (پایین صفحه ویرایش هر ماژول) بردارید دیگه مشکل حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed55555 0 ارسال شده در فروردین 92 درود ببینید چون نتیجه جستجو در قسمت content نمایش داده میشه و شما از ماژول خبری استفاده میکنید پس content حذف میشه و جستجو میاد ولی ماژولها نا پدید نخواهند شد اگر شما از منو جستجو استفاده کنید و در قسمت ماژولها , ماژولهایی که میخواین در صفحه جستجو نباشند رو از قسمت "اختصاص به منو" (پایین صفحه ویرایش هر ماژول) بردارید دیگه مشکل حل میشه سلام دوست عزیز و محترم من دقیقا همین کار رو کردم مشکل حل نشد! یه عکس پیوست کردم ملاحظه نمایید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 خوب شما منوهایی که دوست دارید ماژول تو اونا باشه رو تیک بزنید و تمام البته بگم باید برای ماژولهای خبری این کار رو بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed55555 0 ارسال شده در فروردین 92 خوب شما منوهایی که دوست دارید ماژول تو اونا باشه رو تیک بزنید و تمام البته بگم باید برای ماژولهای خبری این کار رو بکنید با تشکر فراوان از پاسختون ولی توی منو های موجود کدوم یکی رو باید تیک بزنم. در صورت امکان یه کم با توضیحات بیشتری کمکم کنید.ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود ببینید شما یه منو می سازید (منوی جستجو) بعد به مدیریت ماژولها می روید و وارد مدیریت ماژولهایی که شما رو اذیت کردند می شوید اون پایین اختصاص به منو رو دقت کنید یه گزینه داره به نام "انتساب پنجره" نوع تیک زدن رو از همون گزینه انتخاب کنید و طوری تنظیم کنید که این ماژول توی منوی جستجو ای که ساختید نباشد مثلا انتخاب کردید " تنها در صفحات گزینش شده " : خوب همه منوها رو تیک میزنید به جز همین منو جستجو دیگر این ماژول در منوی جستجو ظاهر نخواهد شد. امیدارم متوجه شده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر