مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سلام دوستان من میخوام این کامپوننت را روی سایت شخصی ام نصب کنم ولی وقتی میخوام نصب کنم خطا میده خطا! نمیتواند فایل XML نصب جوملا را در بسته آن بیابد. از زیپ هم خارج کردم کش مروگر ، چک کلی و پاکسازی ذخیره ها رو انجام دادم هاست رایگان هم نیست راستی فایل xml در پوشه وجود دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام فایل xml رو بررسی کن ببین کدهاش درست نوشته شده باشن (مثلا در تایپ حرفی کم و زیاد نشده باشه) یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 من این کامپوننت رو از سایت جومینا نیم ساعت پیش دانلود کردم این مشکل حل شد چون در ردیف 57 فایل com_jbudgetsmagic.xml این کد رو به جای قبلی بذارید حل میشه ولی الان JInstaller::install: فایل '/home/iasha/public_html/mbakhtiari.ir/tmp/install_4d24c71d61868/com_jbudgetsmagic/administrator/components/com_jbudgetsmagic/ admin.jbudgetsmagic.php' وجود ندارد ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام ***جناب بختاری شما دیگه چرا ؟ اعضا سایت حق انتشار نام ایکستنشنهای سایت رو که مخصوص اعضا هستند رو ندارند ... { چون میدونم اینکار رو ندونسته انجام دادید ... عضویتتون رو لغو نمیکنم ...} مهدی جان اینو داری کجا نصب میکنی ؟ هاست یا لوکال ؟ این ایکستنشن روی لوکال نصب نمیشود ! موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سعید جان باور کن یادم نبود در هاست دارم نصب میکنم سلام فایل xml رو بررسی کن ببین کدهاش درست نوشته شده باشن (مثلا در تایپ حرفی کم و زیاد نشده باشه) یا حق ممنون حسین جان لطف شما:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima2000 1 ارسال شده در اسفند 89 آقایون این علامت دلار میزاره. چطوری فارسیش کنم؟ منظور بنویسه ریال یا تومان ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnoushnorouzi 4 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام من این کامپوننت را از سایت جومینا دانلود کردم اما مشکل SQL داره و میگه تیبل موجود نیست !!! اینم لینک دانلود http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید ویرایش شده بهمن 92 توسط behnoushnorouzi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام به جومینا خوش امدید بهتر است یک بار برای همیشه قوانین رو مطالعه فرمایید سوال خودتون رو باید در تایپیک جداگانه مطرح فرمایید و در اون تابپیک متن کامل ارور رو بزارید یا حق 2 واکنش ها : behnoushnorouzi و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر