post98 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به همه دوستاندوستان من یه صفحه اینترو درست کردم و کدنویسی رو هم انجام دادم الان سایتمتو لوکال هستش من برای سایت جوملایم یه پوشه ساختم به اسمه mysite بعدرفتمفایل های صفحه اینترو خودم رو که شامل css و html و image و javascript بودرو اونجا قرار دادم حالا سایتم رو که می خوام بالا بیارمابتدا صفحه اینترونمیاد یعنی سایت جوملایی میاد.ولی به این صورت که می نویسم localhost/mysite/index.html صفحه اینترو میاد.حالا باید چیکار کنم که ابتدا صفحه اصلی بیاد بدون نوشتن index.html ?ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام معمولا در حالت لوکال بطور پیشفرض اولویت با فایل index.php میباشد . اما روی هاست معمولا این مشکل را نخواهید داشت به هر حال قبلا در تاپیک زیر روش حل این مورد رو در لوکال توضیح دادم که میتونید مطالعه کنید http://forum.joomina.ir/topic/18777-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3/#entry92013 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر