pouriya_az72 2 ارسال شده در فروردین 92 با سلام من میخواستم برنامه ادیتور نصب کنم که هرکار میکنم نصب نمیشه . در ضمن من خیلی از ادیتورها رو امتحان کردم اما ارور زیر رو میده : وجود ندارد open_basedir مسیر :jfolder::create عدم ایجاد در مقصد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در فروردین 92 هر افزونه ای نصب می کنید اینجوره یا فقط این ؟؟ افزونه مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در فروردین 92 فقط همین افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در فروردین 92 کسی نیست بدونه این پیغام یعنی چی ؟: JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد عدم ایجاد در مقصد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به ادمین سرور بگید تا درست کنند از کانفیگ سروره البته با تغییر در کدهای جوملا میشه یه کارایی کرد ولی بهتره ادمین سرور کانفیگ سرور رو درست کنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر