mehdizare97 1 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به جوملایی های عزیز مشکلی توی نصب انجمن ساز کیوننا در جوملا 1.5.26 دارم. هنگام آپلود میگه: "خطا در آپلود این فایل به سرور رخ داده است." ممنوم می شم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود فقط با این افزونه این مشکل رو دارید؟؟ در لوکال کار می کنید یا هاست؟ از طریق نصب از پوشه اقدام کنید آموزشش رو جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdizare97 1 ارسال شده در فروردین 92 درود فقط با این افزونه این مشکل رو دارید؟؟ در لوکال کار می کنید یا هاست؟ از طریق نصب از پوشه اقدام کنید آموزشش رو جستجو کنید سلام بله مشکلم با این افزونه هست و در لوکال کار می کنم. نصب از پوشه هم نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام شما نصب از طریق پوشه را به چه شکل انجام دادید ؟ اگر نصب از طریق پوشه هم انجام نشده ، چه خطایی رخ داده ؟ چون قاعدتا" دیگه نباید خطای آپلود بده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdizare97 1 ارسال شده در فروردین 92 با سلام شما نصب از طریق پوشه را به چه شکل انجام دادید ؟ اگر نصب از طریق پوشه هم انجام نشده ، چه خطایی رخ داده ؟ چون قاعدتا" دیگه نباید خطای آپلود بده موفق و پیروز باشید یا حق سلام واضحه دیگه ! مسیر پوشه ای که بسته در اون قرار داشت رو در قسمت "نصب از پوشه" قرار دادم. خطای "خطا در آپلود این فایل به سرور رخ داده است." رو می ده. توی جوملا 1.5.20 و 1.5.23 نصب شده بود و کار هم می کرد ولی توی 1.5.26 این ارور رو می ده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام بررسی کنید که مسیرهای tmp و logs در فایل configuration.php به درستی تعریف شده باشه بسته را در پوشه ای واقع در پوشه tmp اکسترکت کنید و پس از تصحیح آدرس ، نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdizare97 1 ارسال شده در فروردین 92 با سلام بررسی کنید که مسیرهای tmp و logs در فایل configuration.php به درستی تعریف شده باشه بسته را در پوشه ای واقع در پوشه tmp اکسترکت کنید و پس از تصحیح آدرس ، نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام دوباره امتحان کردم نصب شد. ممنون 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر