rose 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام می خوام از سایتم بک آپ بگیرم ولی از طریق بک آپ کنترل پنل خیلی طول می کشه و تازه اگه وسطش قطع بشه که دیگه هیچ... یه راه سریع و مطمئن بک آپ گیری از کل سایت رو بهم می گید لطفا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lordmashhadi 2 ارسال شده در فروردین 92 دوست گرامی شما میتونید با استفاده از کامپوننت Akeeba Backup براحتی از جوملا خود بک آپ بگیرن.سرچ کنید پیدا میشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در فروردین 92 دوست گرامی شما میتونید با استفاده از کامپوننت Akeeba Backup براحتی از جوملا خود بک آپ بگیرن.سرچ کنید پیدا میشه یا حق می شه لطفا لینک دانلودش رو بذارید و کمی هم از نحوه ی به کار گیری از این کامپوننت جهت بک آپ کامل رو توضیح بدبد؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود https://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/backup/1606 1 واکنش ها : rose نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام کامپوننت آکیپا(نسخه انگلیسی) رو نصب کردم و بعد در تنظیمات روی فول بک آپ و فرمت زیپ گذاشتم و بعد روی: backup now کلیک کردم و بک آپ کامل شد. حالا این بک آپ کجا ذخیره شده؟؟ می تونم دانلودش کنم تا در روز مبادا ازش استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در فروردین 92 لطفا یکی راهنمایی کنه وقتی می خواستم از خود مدیریت جوملا دانلود کنم، پیام داد: Downloading backup files through your browser can resultunder certain circumstances to corrupt or partial downloadsand subsequent restoration failure آیا مشکلی پیش می یاد برای دانلود؟ لطفا بگید از کجا دانلودش کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmfallah 5 ارسال شده در فروردین 92 بك آپ توي يكي از پوشه هاي آكيپا ريخته ميشه. بله مي تونيد دانلودش كنيد و بعد ها از اون استفادهكنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در فروردین 92 منظورتون توی سی پنل هست؟ من توی پوشه ی کامپوننتز و داخل پوشه کامپوننت آکیپا رو نگاه کردم... چیزی به نام بک آپ توش ندیدم. می شه دقیق تر راهنمایی کنید؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmfallah 5 ارسال شده در فروردین 92 بله توي سي پنل متاسفانه الان ندارم كه آدرس دقيقش را بهتون بگم ولي تا جايي كه يادمه بايد تو اين مسير باشه administrator/components/ackeba/backup اتوي اسم فايل بك آپ هم تاريخ زده شده 1 واکنش ها : rose نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در فروردین 92 ممنون از راهنمایی دقیقتون.. از لحاظ ایمنی اشکال نداره که بک آپ داخل هاست بمونه؟ شما پیشنهاد می کنید که بعد از دانلود بک آپ اون رو از هاست پاک کنم یا نگهش دارم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmfallah 5 ارسال شده در فروردین 92 خب اگه اونا نباشه خيلي بهتره. حداقل كار اينه كه شما مسيرش را عوض كنيد چون اكثرا اين مسير را مي دونند و ...... 2 واکنش ها : rose و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در فروردین 92 خیلی ممنون.یه سؤال دیگه: حجم بک آپ سایتم 226مگ بوده و نزدیک 4 ساعت طول کشید تا از سی پنل دانلود بشه! این از لحاظ امنیتی خطرناک نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 92 با سلام خیر بک آپ اتون رو منتقل کنید به home هاست اتون موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر