ice man 4 ارسال شده در فروردین 92 با سلام خدمت دوستان ببخشید چه جوری می تونم کپی رایت افزونه های DVFolderContent وJVoteSystem رو حذف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 سلام لطف کنید دموی انلاین بدید تا راهنمایی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در فروردین 92 با سلام JVoteSystem:دموی http://joomess.de/projects/jvotesystem/demo.html البته توی دمو کپی رایت مشخص نیست اما پایین همین دمو نوشته شده jVoteSystemdeveloped and designed by www.joomess.de . لطفا راهنماییم کنید. خودم هر چی توی کد هاش جستجو کردم نتونستم پیداش کنم البته همین کپی رایت توی بخش مدیریت افزونه هم هست که تونستم اون رو حذف کنم اما توی سایت که از این افزونه استفاده می کنم این کپی رایت همچنان هست این رو نتونستم حذف کنم. من خودم اومدم پوشه ی مربوط به این افزونه رو با دریم ویور مورد جستجو قرار دادم یعنی توی کل پوشه دنبال این کپی رایت گشتم چند جا هم پیداش کردم و حذف شون کردم با این کار کپی رایت توی بخش مدیریت حذف شد اما توی بخش سایت نه. دیگه هر چی توی کل پوشه دنبال این کپی رایت گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم. خواهشا راهنمایی کنید. یه همچین وضعیتی رو هم با افزونه ی DVFolderContent دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 دوست عزیز شما دمو از سایت خودتون بذارید اینکه برای سایت سازنده هستش ما باید در قالب شما ببینیم چطوری میشه و کدها رو متناسب اون بدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر