ettahedou 3 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در سایت ما مطالب در یک مجموعه وقتی به صد عدد میرسد به صورت خودکار پس از ورود مطلب صد و یکم مطلب اول یعنی قدیمیترین مطلب پاک میشود.ودیگر در مدیریت مطالب وجود ندارد.ضمنا پس از سرچ درگوگل باز هم پس از کلیک خطای 404 میدهد.مشکل کجاست؟!!! http://ettahedou.com info@ettahedou.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام منظورتون اینه که صفحه بندی هم ایجاد نمیشه ؟ کادرهای قیلطر بالای لیست مطالب را روی گزینه خاصی تنظیم نکردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ettahedou 3 ارسال شده در فروردین 92 با سلام منظورتون اینه که صفحه بندی هم ایجاد نمیشه ؟ کادرهای قیلطر بالای لیست مطالب را روی گزینه خاصی تنظیم نکردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق خیر همانطور که خدمتتان عرض کردم مطالب به کل حذف شده برای امتحان کلید واژه ( اسلام اتحدوا) را در گوگل تایپ کنید وروی هرکدام که کلیک کنید خطای 404 میدهد.از دوستان خواهشمندم لطف نموده همکاری کنید سایت یک سایت مردمی مذهبی است که هدف ان ایجاد یک بانک اطلاعات مذهبی میباشد. التماس دعا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود افزونه ی خاصی استفده نمیکنید؟ از کی متوجه شدید؟ همه مجموعه ها اینطوری هستند؟ 1 واکنش ها : ettahedou نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ettahedou 3 ارسال شده در فروردین 92 خیر همانطور که خدمتتان عرض کردم مطالب به کل حذف شده برای امتحان کلید واژه ( اسلام اتحدوا) را در گوگل تایپ کنید وروی هرکدام که کلیک کنید خطای 404 میدهد.از دوستان خواهشمندم لطف نموده همکاری کنید سایت یک سایت مردمی مذهبی است که هدف ان ایجاد یک بانک اطلاعات مذهبی میباشد. التماس دعا؟ با سلام بله همه مجموعه ها ولی باتوجه به بیانات وراهنمایی های شما متوجه وجود کامپوننتی به نام article auto manager شدم که به اشتباه یک فیلتردرون ان ایجاد کرده بودیم.الحمدلله به نظرم رفع شد.از لطف جناب عالی واقای صفرعلی وکل مجموعه جومینا تشکر میکنیم .سعادت وخوشبختی رااز باری تعالی برای شما آرزو مندیم. با تشکر 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر