parvaz1 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام خدمت دوستان بر اثر یک اشتباه کل پوشه های داخل فایل منیجر سایت بنده پاک شدند. لطفا راهنمایی کنید که من الان باید چکار کنم؟آیا میشه پوشه های پیش فرض رو که سرور ایجاد کرده بود ایجاد کرد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نوع کنترل پنل هاست اتون چیست؟ بستگی داره چه چیزهایی رو حذف کرده باشید بهتر هست با ادمین سرورتون در میان بزارید و بگید جدیدترین بک آپ اکانت شما را ریستور کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvaz1 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نوع کنترل پنل هاست اتون چیست؟ بستگی داره چه چیزهایی رو حذف کرده باشید بهتر هست با ادمین سرورتون در میان بزارید و بگید جدیدترین بک آپ اکانت شما را ریستور کنند موفق باشید سلام کنترل پنل هاست از نوع دایرکت ادمین هست وکل پوشه های داخل فایل منیجر پاک شده. . دوباره فایلم رو اپلود کردم که موقع نصب پیغام زیر رو میدهد Not Found The requested URL /installation/ was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 92 با سلام بهتر هست با ادمین سرورتون در میان بزارید و بگید جدیدترین بک آپ اکانت شما را ریستور کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر