mehdi1362 0 ارسال شده در اسفند 91 من از سایت joominacms قالب آماده ای را خریدم و آنها برای من یک فایل zip فرستادم من هم آن فایل را در هاستم آپلود کردم و سپس extract کردم و زمانی که خواستم ان را نصب کنم با صفحه زیر روبرو شدم 403 ForbiddenAccess to this resource on the server is denied! Powered By LiteSpeed Web ServerLiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! چکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 91 درود ادرس سایت رو درست وارد می کنید برای نصب؟ دسترسی پوشه ها رو برسی کنید پوشه ها 755 و فایل ها 644 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/17234-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%82%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi1362 0 ارسال شده در اسفند 91 با تشکر از پاسخ دوستان ولی فکر کنم تا حدودی مشکل را فهمیده ام مشکل از آنجاست فایلی که من در اختیار دارم به طور کامل extract نمی شود و فقط پوشه ها پس از extract نمایش داده می شوند و فایل ها نمی آیند البته لازم به ذکر است فایل زیپ داده شده دارای رمز است چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام اگر احساس میکنید بسته مشکل دارد از طریق پشتیبانی سایت جومینــــــا سی ام اس پیگیر باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erteash_cn 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام میشه مسئله رو کامل توضیح بدین ؟ منم این مشکل واسم پیش اومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر