mehrangan 4 ارسال شده در اسفند 91 سلام من وقتی در وبسایت بر روی تماس با ما کلیک می کنم و فرم رو پر می کنم این ارور می یاد: عدم موفقیت در معرفی توابع ایمیل لطفا بگید کجا رو درست کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام قبلا در این خصوص بحث و راهنمایی انجام شده... لطفا جستجو کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در اسفند 91 خیلی ممنون من اول که تایپک می خوام ایجاد کنم سرچ می کنم هرچی گشتم نبود شاید من نتونستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام یک نمونه: http://forum.joomina.ir/topic/19149-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-15/ موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در اسفند 91 ممنون آقای فرحزادیان من در در قسمت تماس با ما اشکال دارم(مثل این نیست) و من در قسمت تماس با ما ، آدرس جی میلم را وارد کردم ممنون از توجه تون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام اگر آنچه که عرض کردم رو انجام دهید حل میشه اگر از جیمیل هم خواستید استفاده کنید تنظیماتش قبلا گفته شده (جستجو در انجمن) شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) درود دوست عزیز لطفن اسپم ندید به جواب مدیران دقت کنید ------------------------------------ سرویس ایمیل رو روی smtp قرار دهید فرسنده رو روی ایمیلی که ساختید قرار بدید مسیر رو این قرار بدید ==> /usr/sbin/sendmail تشخیص هویت smtp رو روی بلی قرار بدید پورت رو روی : برای SSL برابر است با 465و برای TLS برابر است با 587 برای انتخاب ssl یا tls از گزینه ی امنیت انتخاب می شود نام کاربری و رمز عبور smtp رو همون ادرس جیمیل و رمز عبورش قرار بدید هاست smtp رو روی smtp.gmail.com قرار بدید ویرایش شده فروردین 92 توسط محمدحسین میری هشدار به کاربر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر