کشاورز 2 ارسال شده در اسفند 91 با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز من از پلاگین درج کامپوننت در مطلب استفاده کردم چند وقت بود داشت کار میکرد 2 ، 3 روزه به مشکل خورده یه نکته که هست من این جوملا رو در پوشه داخلی یه جوملا دیگه نصب کردم که اسم پوشه آدرس سایت هم میدم که پایین ترین قسمت صفحه این پیغام هست http://tigerbio.com/d/index.php?option=com_content&view=article&id=32:1391-10-04-12-31-48&catid=5:1391-09-29-06-24-32&Itemid=29 البته تو پیغام میگه مشکل از آدرس دهی هست ولی همه جوره امتحان کردم حتی با اچ تی تی پی ولی نشد /d//index.php Forbiddena You don't have permission to access /d//index.phpon this server. Additionally, a 500 Internal Server Errorerror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at tigerbio.com Port 80ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اسفند 91 درود فرمودید ابتدا کار میکرد و الان دیگه کار نمیکنه کار خاصی انجام ندادید؟ افزونه خاصی نصب نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 91 درود علاوه بر پاسخ دادن به سوال آقای آمره ای ; برسی کنید اون کامپوننتی که از طریق منو ایجاد کردید سطح دسترسی اش عمومی باشه همین طور این پلاگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر