ezati_bazar 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام به دوستان و اساتید جومینا من نمیتونم وارد کنترل پنل سایت بشم و بعد از واردکردن یوزرنیم و پسورد فقط صفحه ریفرش میشه ولی وارد نمیشم.یادآوری میکنم کنترل پنل سایت نه کنترل پنل هاست. فقط تنظیمات قسمت سرپرستی رو سعی کردم تا اجرا کنم که هنوز هم تموم نشده.قبلا هم دوبار اینطوری شد که درنهایت مجبور شدم هاست رو ریست کنم. لطفا به این مشکل رسیدگی بشه. ممنون از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام از طریق phpmyadmin در جدول users پسورتون رو تغییر بدید دقت کنید که در فیلد فانکشن مقدار MD5 را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezati_bazar 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام از طریق phpmyadmin در جدول users پسورتون رو تغییر بدید دقت کنید که در فیلد فانکشن مقدار MD5 را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق جناب صفرعلی با درود بر شما :ببخشید من اطلاعاتم تو این زمینه کافی نیست و زحمت دارم براتون الف - من پسورد رو عوض کردم ولی اصلا پسورد من چیز دیگه ای بود پس چه اتفاقی افتاده که همچین پسورد عجیبی تو جدول یوزرز ایجاد شده بود؟ ب - من فیلد فانکشن رو کجا باید پیدا کنم؟ ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 91 درود اون پسورد شما نیست هش پسورد شماست شما عوض کردن پسورد رو در گوگل برای جوملا 2.5 سرچ کنید بعد از عوض کردن پسورد نتیجه رو بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezati_bazar 0 ارسال شده در اسفند 91 درود اون پسورد شما نیست هش پسورد شماست شما عوض کردن پسورد رو در گوگل برای جوملا 2.5 سرچ کنید بعد از عوض کردن پسورد نتیجه رو بگید با سلام دوست خوب من ببخشید کلمه " هش " رو تو جوابتون نفهمیدم.میشه بگید یعنی چی؟ من بعد از سرچی که گفتید نتیجه ای نگرفتم.بعد طبق گفته آقای صفرعلی مقدار فانکشن رو هم گذشتم وی " ام دی 5 " ولی بازهم نتیجه ای نگرفتم و تصویر صفحه رو بعد از ریفرش شدن ضمیمه کردم.(مطمئن نیستم ضمیمه شده باش خواهش میکنم کمک بفرمایید و اگه نشدنی هست من از هاست بخوام تا ریستم کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 قاعدتا با روشی که دوستان گفتن بایستی درست بشه منظور از هش همون رمز عجیبه تمایل داشتی یوزرت رو بفرست برات درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezati_bazar 0 ارسال شده در اسفند 91 قاعدتا با روشی که دوستان گفتن بایستی درست بشه منظور از هش همون رمز عجیبه تمایل داشتی یوزرت رو بفرست برات درست کنم چابک جان ممنون از لطفی که میکنی برات فرستادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 برادر مشکل شما برا پسورد نیست من چند بار پسورد رو عوض کردم اصلا موقع ورود اروری مبنی بر اشتباه بودن رمز نداره افزونه ای چیزه خاصی رو اضافه یا حذف نکردین ؟ چون تازه جوملا نصبیدین بنده دوباره براتون نصب کردم و اطلاعاتشو واستون پ خ کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در فروردین 92 متاسفانه این مشکل دوباره بوجود اومده و و نمی تونم وارد پنل بشم هرچند بار از پایگاه داده تغییر میدم بیفایدس مقدار فیلد رو هم ام دی 5 قرار دادم اما بعد که با اطلاعات جدید وارد میشم فقط صفحه ورود برام رفرش می شه ممنون میشم دوستان کمک کنن www.abarkooh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاستتون+لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamadkh 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من می خواهم وارد تمپلت سایت بشم تا بتونم بک گراند رو تغییر بدم ولی نمی دونم چطور وارد این قسمت بشم. لطفا راهنمایی بفرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید سوال جدید در تاپیک جدید ! قوانین...! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر