nani_vani 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام دوستان من قبلا جوملا 1.5 داشتم و از آمار گیر حرفه ای j4age استفاده میکردم الان مشکلی که دارم جوملا من 2.5 است و این افزونه میخواهم روی آن نصب کنم آیا کسی هست که بتواند کمک من کند ممنون میشم کمک کنیدمن افزونه را نصب کردم com_j4age_4.0.2.6 Beta-fa ولی در صفه اصلی چیزی نمایش نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام شما باید نسخه مربوط به جوملا 2.5 رو نصب کنید بعد هم ماژول این افزونه رو در یکی از موقعیت های قالب منتشر کنید تا اطلاعات در کامپوننت نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nani_vani 0 ارسال شده در اسفند 91 میشه نسخه مربوط به جوملا 2.5 را بگید از کجا باید بگیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/analytics/site-analytics/11750 اگه اشتباه نکرده باشم تو سایت جومینــــــا هم فارسی شدش به اسم آمارگیر پیشرفته جومینــــــا قرار داره موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر