zarixzari 2 ارسال شده در دی 89 سلام! من از فضاي مجاني استفاده مي كنم در اين فضا حد اكثر حجم فايل، پنج مگ است اما حد اكثر فايل قابل استفاده چهار مگ است يعني فايل بالاي چهار مگ را هيچ كاري روش انجام نميده فقط نگهداري مي كنه. مشكل اينجا است كه وقتي از سايت با بكاب گير جوملا كه در جومينا معرفي شده (Akeeba Backup) بكاب مي گيرم خود بكاب گير فايل بكاب را به چند قسمت پنج مگي تقسيم مي كنه. ولي اين فائده نداره چون با فايل پنچ مگي اجازه كار ندارم بايد تقسيم بشه به چند قسمت چهار مگي تا قابل استفاده باشه. حالا سوال اين است كه آيا راهي هست كه از طريق فايل htaccess به هاست تعريف بشه كه فايلي بالاي چهار مگ اصلا ايجاد نشود؟ در خود بكاب گير چنين تنظيمي وجود نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز این تغییرات باید در فایل php.ini صورت بپذیره و اول باید این فایل اجازه بده تا htaccess. دستوراتش اعمال بشه توصیه میکنم از فضا های رایگان بهتری مثل گیگفا استفاده کنی که 10 مگ اجازه بهت میده و پشتیبانی هم داره بخش رایگانش (البته بحث تبلیغ نیست اما این سایتیه که در آشیانه هم همش ازش تعریف شده و دوستان به همدیگه پیشنهادش میدند) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarixzari 2 ارسال شده در دی 89 ممنون از جواب تان اما من از گيگفا استفاده مي كنم و اين مشكل را داره اگر كدام قلقي در گيفا هست و ما از آن بي خبريم به ما ياد دهيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 89 شما میتونید از بخش پشتیبانیش بپرسید به رایگان ها هم جواب میده http://support.gigfa.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر