s1r101 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام خدمت همه دوستان عزیزجدیدا نمیدونم چرا این طوری شده سایتم!هر عکسی که تو مطالبم میزارم وقتی انتشار میزنم در صفحه اصلی درست هستشاما در ادامه مطلب که کلیک میکنیم عکس مورد نظر آدرس کلیه مجموعه های قبلاز خودش رو هم تو لینک ظاهر میکنهمثلا به این صورت میشهsection/set/farhangi/item/images/banner-add2/1/1.JPGدر صورتی که من به این صورت آدرس میدم/images/banner-add2/1/1.JPGحتی لینک خارجی هم دادم و با http://www شروع کردم اما باز هم به این صورت میشهحتی ادیتور رو هم عوض کردم با هم فرقی نکردهر چی پلاگین که شک داشتمو غیر فعال کردم دیدم باز هم درست نشدنمیدونم مشکلم از کجاست!ممنون میشم راهنمایی بفرماییدبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در اسفند 91 دوستان جومینایی عزیز خواهشا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اسفند 91 با سلام ابتدا تمامی پلاگین ها رو فعال کنید(یادتون باشه کدوم ها غیر فعال بودند) در صورتی که با اینکار مشکل رفع شد برید سراغ پلاگین هایی که غیر فعال بودند با روش آزمون و خطا پلاگین مورد نظر رو پیدا و فعال نگه دارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر