isanat 2 ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) سلام دوستانیه قالب طراحی کردم چند مشکل دارم می خوام برای بهتر شدن قالب بهم کمک کنید.1- می خوام جایگاه آیکون پرینت و ایمیل رو ببرم روی اون نوار مربوط به عنوان مطلب باید چیکار کنم؟2- ادامه مطلب رو ببرم سمت چپ و بهش پس زمینه بدم باید چیکار کنم؟3- لیست سایر مطالب و اون عددهای صفحات رو چطور مرتب کنم؟ممنونماینم آدرس یکی از صفحات که همه موارد بالا توش هست:http://www.isanat.com/consultation-unit/product-line/food-lline.html ویرایش شده اسفند 91 توسط مصطفی صفرعلی دوست عزیز ، برای تشکر میتوانید از دکمه پسندیدم استفاده کنید / ایجاد پست تشکر اسپم محسوب میشود / سپاس از اظهار لطفتون نسبت به این حقیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در خط 730 فایل template.css کد زیر قرار دارد ul.actions { list-style: none outside none; padding: 0; text-align: left;} خط زیر را به کد بالا اضافه کنید margin: -54px 0 15px; کدهای زیر را هم به انتهای همین فایل اضافه کنید .readmore { float: left; background-color: #BBBBBB;}div.items-leading div { margin: 0 0 60px 0;}div.items-more ol li { display: inherit !important;}div.pagination ul li { display: table-cell !important;} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
isanat 2 ارسال شده در فروردین 92 با سلام تغییرات را اعمال کردم به یه مشکل جدید برخوردم در بعضی از صفحات جای ادامه مطلب مشکل داره لطفا کمک بدین مثلا در این صفحه http://www.isanat.com/consultation-unit/product-line/food-lline.html?start=5 مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در خط 803 فایل template.css کد زیر قرار دارد div.items-leading div { margin: 0 0 70px;} کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید div.items-leading div, .item { margin: 0 0 70px;} اگر میبینید در برخی از مطالب بین متن آخر و دکمه ادامه مطلب فضای خالی ایجاد شده به این دلیله که در هنگام ایجاد مطلب در انتهای مطلب اینتر اضافی خورده است و تگ p ایجاد شده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
isanat 2 ارسال شده در فروردین 92 مرسی مصطفی جان چند مشکل دیگه هم دارم میگم اگه راهنمایی کنی ممنون می شم. 1- برای چیدمان و ویرایش لیست ها به صورت اختصاصی چیکار کنم مثلا می خوام نقشه سایتم از این حالت در بیاد 2 - کنار لیست مقالات دیگر یه آیکن باشه 3- شروع قبلی و بعدی هم یه فرم دیگه باشه و وسط کادر بیاد مرسی از همراهیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام دوست عزیز , شما میتونید با نصب افزونه هایی همچون فایرباگ و یا وب دولوپر بر روی مرورگر فایرفاکس کد هر المانی را به راحتی پیدا کنید و خاصیتهای موردنظرتون رو براشون تعریف کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
isanat 2 ارسال شده در فروردین 92 مرسی کمک بزرگی کردی برای آخرین سوال ؟ چطور میشه چند مورد زیر رو تو یه خط آورد؟ 1- تاریخ ایجاد مطلب 2- نویسنده 3- مجموعه بهتره یه سر به سایت بزنی ، اینجوری منظورم از این موقعیت ها رو بهرت متوجه می شی بازم ممنون http://isanat.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام این مورد دیگه مربوط به CSS نمیشه مگر برای استایل دادن خاصی شما میبایست در فایلهایی که در پوشه com_content قرار دارند تغییراتتون رو اعمال کنید و کدها رو به ترتیبی که میخواهید نمایش داده بشه جابجا کنید نکته دیگه اینکه با توجه به اینکه یک مطلب رو به طرق مختلفی میشه نمایش داد مثل ویژه شده ، بلاگ مجموعه و ... برای هر کدام از این حالتها میبایست فایل مربوط به اون حالت رو ویرایش کنید این فایلها در مسیرهای زیر قرار دارند که از روی هر آدرس مشخصه که مربوط به کدوم حالت منو هستند components/com_content/views/article/tmpl/default.phpcomponents/com_content/views/category/tmpl/blog_item.phpcomponents/com_content/views/featured/tmpl/default_item.phpcomponents/com_content/views/archive/tmpl/default_items.php موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : isanat نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر