sbj1359 9 ارسال شده در اسفند 91 سلام دوستان من وقتی میخوام مطلبی را داخل سایتم اضافه کنم و یا تغیراتی را اعمال کنم باید کلی وقت منتظر بمونم تا تغییرات اعمال بشه.مثلا من مطلبی را نوشتم و داخل صفحه اصلی گذاشتم ولی پس از مدت زمان طولانی روی صفحه اومد حتی چند بار هم سایت را با کلید اف 5 رفرش کردم و نیز کنترل اف 5 را هم زدم ولی صفحه را بروز نمیکرد تا بعد از 5 شش دقیقه صفحه بروز شد.سئوال کردم گفتند باید کش سیستم را تنظیم کنی.لطفا راهنمائی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 91 به پنل مدیریت جوملا بروید. حال از منوی "وب سایت" تنظیمات کلی را انتخاب کنید. در این صفحه تب "سیستم" را انتخاب کنید و تنظیمات کش را به دلخواه تغییر دهید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdibabapour 0 ارسال شده در فروردین 92 به پنل مدیریت جوملا بروید. حال از منوی "وب سایت" تنظیمات کلی را انتخاب کنید. در این صفحه تب "سیستم" را انتخاب کنید و تنظیمات کش را به دلخواه تغییر دهید. موفق باشید بهترین تنظیم کش چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام بهترین تنظیم کش ، غیرفعال کردنش هست ولی اگر هم میخواهید فعال کنید مدت زمان آن را مقدار زیادی تعیین نکنید چرا که ممکن است مشکلات امنیتی ایجاد کنه پیشفرض روی 15 دقیقه میباشد که تقریبا" مناسبه . کم و زیادش دیگه بستگی به خودتون داره موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر