mohsenavr 1 ارسال شده در اسفند 91 سلام هستgoogle chrome بود به کاربراعلام کنه که بهترین مرورگر برای مشاهده google chromeمی خواهم هنگامی که به سایت مراجعه شد و مرورگری به جز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 91 دوست عزیز به تاپیک زیر مراجعه فرمایید. http://forum.joomina.ir/topic/16350-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D8%A8/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در اسفند 91 چرا کلمه ها پس و پیش شدن فکرکنم سوال را بد پرسیدم می خواهم مثلا کسی با اکسپلر وارد سایت شد پیغام بده که برای مشاهده بهتر از گوگل کروم استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 91 !خوب اون پلاگین دقیقا همین کار رو میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در اسفند 91 این آپدیت برای مرورگر نیست؟ ورژن را چک می کنه و می گه قدیمی هست و آپدیت کن این ربطی به ورژن نداره اين پلاگين به شما اين امکان را مي دهد تا کاربراني را که از نسخه هاي پايين مرورگر استفاده مي کنند را به بروزرساني مرورگر خود تشويق کنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 91 دوست عزیز منظور شما رو متوجه شدم. تو تنظیمات همین افزونه میتونید تنظیم کنید که هرکس با اینترنت اکسپلورر اومد بش بگه از چه مرورگری استفاده کن. شما اول تست کنید بعد تاپیک بزنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در اسفند 91 سعید مداحی، در تاریخ 15 Mar 2013 - 01:59 گفته است: دوست عزیز منظور شما رو متوجه شدم. تو تنظیمات همین افزونه میتونید تنظیم کنید که هرکس با اینترنت اکسپلورر اومد بش بگه از چه مرورگری استفاده کن. شما اول تست کنید بعد تاپیک بزنید! شما هم اول متوجه سوال بشوید بعد افزونه معرفی کنید با این حال ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 91 من متوجه شدم. شما گفته بودید هرکس مروگرش غیر گوگل کروم بود بهش هشدار بده که مروگرتون رو به کروم تغییر بدید. این افزونه اینکارو هم انجام میده. اگه بلد نیستین مشخصات جوملاتون رو پیام خصوصی کنید تا براتون انجام بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر