iraj42 0 ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) سلام پروژه ای رو جدیدا کار کردم که در اون از فرم سازبرزینگ استفاده شده برای ثبت نام مشتری برای ارائه یکسری خدمات وقتی مشتری اطلاعات لازم رو در فیلد های مربوطه پر میکنه وارسال رو میزنه براش یک اس ام اس حاوی کد رهگیری ارسال میشه الان میخوام امکانی در سایت فراهم کنم که مشتری با وارد کردن کد رهگیری یک سری از فیلدها ی مشخصات خودش به همراه یک مطلب مثل قوانین رابتونه ببینه وقابل پرینت باشه لطفا راهنمایی کنید از چه روشی یا کامپوننتی استفاده کنم که بتونه اطلاعات لازم رو از دیتابیس فرم سازبرداره ونشون بده ممنون ویرایش شده فروردین 92 توسط مصطفی صفرعلی اصلاح عنوان تاپیک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود من کار با ار اس فرم رو میدونم به نحوی که در اخر فرم قوانین هست نه با وارد کردن کد رهگیری کد رهگیری یه نوع کدی به حسب میره که مشتری بدونه چه درخواستی برای اونه نه بیشتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iraj42 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام پروژه ای رو جدیدا کار کردم که در اون از فرم سازبرزینگ استفاده شده برای ثبت نام مشتری برای ارائه یکسری خدمات وقتی مشتری اطلاعات لازم رو در فیلد های مربوطه پر میکنه وارسال رو میزنه براش یک اس ام اس حاوی کد رهگیری ارسال میشه الان میخوام امکانی در سایت فراهم کنم که مشتری با وارد کردن کد رهگیری یک سری از فیلدها ی مشخصات خودش به همراه یک مطلب مثل قوانین رابتونه ببینه وقابل پرینت باشه لطفا راهنمایی کنید از چه روشی یا کامپوننتی استفاده کنم که بتونه اطلاعات لازم رو از دیتابیس فرم سازبرداره ونشون بده ممنون سلام دوستان خودم حلش کردم اینجا گفتم که اگه کسی دیگه همین مشکل رو داشت پیغام بده براش انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر