mohsen3090 1 ارسال شده در اسفند 91 سلام من مي خوام براي سايتم اينترو بزارم كه اچ تي ام اله طبق آموزش ها عمل كردم اما نمياد ميشه بگيد به بادي چه كدي بايد اضاف كنم body { font: 12px/1.5 tahoma; background: #F9CD02; color: #555; width:800px; margin:0px auto 0px auto; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 چی نمیاد شما یه صفحه اچ تی ام ال بسازید و به نام index.html در شاخه اصلی سایتت آپلود کن میاد بالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen3090 1 ارسال شده در اسفند 91 قالب مياد بالا من مي خوام توي بك گراند تصوير بزارم براي اين كار چه تغييري توي كد بايد بدم body { font: 12px/1.5 tahoma; background: #F9CD02; color: #555; width:800px; margin:0px auto 0px auto; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در اسفند 91 خوب دوست عزیز همونطوری که میبینید تو کد زیر واسه بگراند رنگ تعیرف کرده شما کد رنگ رو بردارید و آدرس تصویرو وارد کنید background: #F9CD02; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lordmashhadi 2 ارسال شده در اسفند 91 از این کد استفاده کن ; background:#fff url(images/bg.png) no-repeat top left بجای آدرس url آدرس عکست رو بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen3090 1 ارسال شده در اسفند 91 از این کد استفاده کن ; background:#fff url(images/bg.png) no-repeat top left بجای آدرس url آدرس عکست رو بده ممنون اما این کد را نیز اضاف کردم اما تغیری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lordmashhadi 2 ارسال شده در اسفند 91 ( آدرس عکس ) url درست آدرس دادید؟؟ کش مرورگر رو ریست کردید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen3090 1 ارسال شده در اسفند 91 ( آدرس عکس ) url درست آدرس دادید؟؟ کش مرورگر رو ریست کردید ؟ بله همه این کارها را انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر