hadihyh 6 ارسال شده در اسفند 91 سلام . بنده برای سایتم قالب revista .از مجموعه قالب های یوتم را نصب کردم ولی بخش مطالب را نشان نمی دهد لطفا راهنمایی بفرمایید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دمو آنلاین قرار دهید جهت بررسی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در شهریور 93 منم همین مشکل را دارم وقتی مطلبی را بصورت منو قرار می دهم نمایش داده می شود ولی وقتی که به صورت domain.com/12-category/31-article به سایت می روم فقط صفحه اصلی سایت لود می شه یعنی مطلب رو نمایش نمی ده با تشکر از راهنمایی های اساتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با قالب هاي ديگه درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با قالب هاي ديگه درسته؟ بله با قالب های دیگر و با همین قالب در زبان انگلیسی مشکل نداره اصلاحش کردم در فایل "domain.com\media\jui\css\chosen.css" باید سه پارامتر را ویرایش کرد اگر left:-9999px; بود آن را به right:9999px تغییر بدید و برعکس یعنی left را با right و right را با left عوض کنید همچنین اگر 9999 مثبت بود آن -9999 تغییر بدید و برعکس ویرایش شده شهریور 93 توسط sasanbaneh 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesooom 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 hadihyh، در تاریخ 12 Mar 2013 - 01:29 AM گفته است: سلام . بنده برای سایتم قالب revista .از مجموعه قالب های یوتم را نصب کردم ولی بخش مطالب را نشان نمی دهد لطفا راهنمایی بفرمایید . سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم، مطالب ویژه توی قالب دیگه نشون داده میشه ، اما توی قالب revista نشون داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر